Office en Management Support

Welkom bij Kirala Office en Management Support

Kirala Support biedt management en secretariële ondersteuning op de gebieden waar u dat nodig heeft. Snel, flexibel, accuraat en betrouwbaar, op locatie of op afstand, voor kleine en grote organisaties. Kirala Support biedt u een oplossing op maat.

Komt u een paar ervaren handen tekort op management ondersteunend of secretarieel gebied? Dan wilt u natuurlijk het liefst een snelle oplossing die zo min mogelijk administratieve handelingen, verplichtingen en kosten met zich meebrengt.  Het inhuren van Kirala Support zou voor u dan wel eens de beste optie kunnen zijn.

U kunt Kirala Support inhuren voor afzonderlijke opdrachten, voor korte of lange periodes, regelmatig terugkerende werkzaamheden, als vaste back-up van uw secretariaat of voor alleen het opvangen van piekbelasting binnen uw bedrijf. Werktijden worden aangepast aan uw wensen.

U kunt uw vragen via het contactformulier stellen, maar uiteraard ook telefonisch, zie daarvoor de gegevens op de contactpagina.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV