Deskundig, Betrokken, Doelgericht

Berty Wortman

Ik vervulde verschillende management- en leiderschapsfuncties en heb nog steeds affiniteit met het begeleiden van organisaties en leiderschapsvraagstukken.Ben werkzaam geweest bij diverse bedrijven, ondersteunend aan bestuur en HR-gerelateerd. Heb ruime ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschapstrajecten, het ontwikkelen van projecten, leidinggeven aan multidisciplinaire teams en managementontwikkeling, teamtrainingen en individuele begeleiding/coaching.
Mijn stijl is open en direct, warm en betrokken, met lichtheid en humor.

'Wanneer we contact maken met ons hart, kunnen laten zijn wat er is, komen we weer in verbinding met wat ooit heel was. Daarin eigen processen onderzoeken, de ruimte geven wat zich wil laten zien en jezelf te ontwikkelen is een mooi proces.'
‘Het moment dat mensen bereid zijn, voorbij hun woorden, te onderzoeken en te hervinden dat het verborgene niet verloren is, raakt mij telkens weer…’

Berty WortmanOpleidingen: HBO-P&A, Neuro-Linguïstisch Programmeren (Business en Master Practitioner), vervolgopleiding Systemisch Werken / Lichaamswerk, Professionele Begeleiding, Professionele Begeleiding van Organisaties en de Maskermaker (werken met karakterstructuren, Arbeidsrecht en HR gerelateerde vakopleidingen.

Hilly Stoelwinder

Mijn naam is Hilly Stoelwinder. Ik woon in Veenendaal en ik ben: 

Ik heb een jarenlange werkervaring als (directie) secretaresse,  ambtelijk secretaris, officemanager en als secretarieel/ administratief/coördinerend ondersteuner.
De organisaties/bedrijven waarvoor ik o.a. werkzaam ben en ben geweest zijn zeer uiteenlopend te weten:

Projectmanagement, Semi Overheid, Gemeentelijke Overheid, Zorgorganisaties, Installatiebedrijf, Inkooporganisatie en een Makelaarskantoor.

Naast mijn beroepsmatige werkzaamheden ondersteun ik, als ambtelijk secretaris, de Stichting Beheer Cultuurcluster Veenendaal en was ik  mede initiator en bestuurslid (secretaris) van ZZP Valley, een vereniging voor Zelfstandige Professionals (ZZP'ers) in de Food Valley regio, bestuurslid (secretaris) van het Historisch Museum Veenendaal, een grote sportvereniging en diverse schoolcommissies.

Middels Kirala Support kan ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden aanbieden met de voor mij belangrijke uitgangspunten:
Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV