Interim Management

Interim management, waarom?

Interim managers vervullen in de praktijk, afhankelijk van de vraagstelling, verschillende rollen. Zo worden interim managers ingeschakeld om veranderingen binnen organisaties te bewerkstelligen, om afwezige managers te vervangen, of om te voorzien in een specifieke tijdelijke deskundigheid. In sommige gevallen verdient de aanstelling van een interim manager ook voorkeur, als er intern voldoende capaciteit en deskundigheid aanwezig is, bijvoorbeeld als zaken intern gevoelig liggen of als er een reorganisatie met een personeelsreductie moeten worden uitgevoerd. Van de interim manager mag worden verwacht dat hij of zij zich de problematiek van de nieuwe organisatie snel eigen maakt, zodat de inleertijd kort is en er snel kan worden begonnen met de werkzaamheden.
 

Snel beschikbaar

Zij worden ingezet als organisatie- of cultuurveranderingen gewenst zijn, als bedrijfsprocessen moeten worden geoptimaliseerd, of als afwezige managers moeten worden vervangen. Onze interim-managers zijn gespecialiseerd in veranderings- en vervangingsmanagement. Kirala interim-management beschikt vaak al binnen een week over de interim manager met de juiste bagage en persoonlijkheid. Uitstekende managers en bekwame specialisten, vaak met ervaring in uw specifieke branche. Uiteraard voldoen onze interim managers aan alle wettelijke voorwaarden voor wat betreft hun juridische en fiscale aansprakelijkheid.

Goede communicatie

De interim manager kan gebruik maken van het uitgebreide kennisnetwerk van Kirala interim-management, dat bestaat uit juristen, bedrijfskundigen, psychologen en HR-professionals. Dit, in combinatie met een professioneel back office systeem, zorgt voor een optimale ondersteuning bij uw vraagstuk. Daarnaast vindt er intensieve begeleiding plaats door een ervaren Consultant die op reguliere basis contact heeft met zowel de interim manager als de opdrachtgever.
 

Grondige aanpak

Kirala interim-management heeft een zorgvuldig geformuleerd stappenplan ontwikkeld voor het succesvol invullen en uitvoeren van interim management opdrachten. Dit stappenplan is erop gericht om u als interim manager optimaal te ondersteunen tijdens alle fasen van het proces; vanaf de intake van de opdracht tot en met de afronding. Grondigheid en heldere communicatie zijn hierbij van essentieel belang en kenmerken onze samenwerking.

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV