Interim Management

Welk soort management?

U doet toch zeker geen concessies?

Op zoek naar een korte termijn oplossing voor de invulling van een positie binnen uw management- of directieteam? Een manager voor een tijdelijk traject? Of een manager gespecialiseerd in verandertrajecten? Doe dan geen concessies als het gaat om het selectieproces, ook al lijkt het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden. Houd vast aan uw eisenpakket en neem contact op met Kirala interim-management. Wij zijn de ervaren partner als het gaat om het werven, selecteren en begeleiden van interim managers.

 

Consistent en Proactief

Dankzij persoonlijk contact leren wij uw organisatie in korte tijd goed kennen. De juiste persoon is dan snel gevonden in ons uitgebreide netwerk van interim managers. Wij vinden voor u de interim manager die beschikt over de relevante ervaring en de specifieke kennis van uw markt. Met recht een toegevoegde waarde voor uw organisatie. Zeker als u bedenkt dat u gedurende het functioneren kunt vertrouwen op ons schaduwmanagement. We monitoren de voortgang en stellen ons proactief op als het gaat om veranderingen in uw behoeftepatroon.

 

Case 1: Moeten we consessies doen?

Het wordt steeds lastiger om geschikt personeel te vinden. Zo zijn we al een half jaar op zoek naar een afdelingshoofd. Het verloop is hoog en er hebben afgelopen maand twee medewerkers opgezegd. Als het zo langer duurt, zullen er knelpunten ontstaan bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten.
Moeten we nu concessies doen aan de gestelde eisen aan de kandidaat? Hoe houden we onze medewerkers in topvorm, betrokken en bieden we ze voldoende uitdaging? Hoe kunnen we voldoen aan onze groeidoelstellingen als dit zo doorgaat?
De oplossing: Kirala is flexibel en ontzorgt. Binnen twee weken heeft u de geschikte interim manager. Hij biedt ruimte om verder te zoeken naar de geschikte kandidaat. Hij zal actie ondernemen om verdere leegloop te voorkomen, om medewerkers te binden en betrokken te houden. Tevens kan hij worden ingezet om veranderingen door te voeren. Daarnaast biedt hij als interim manager continuïteit door vervolgens te zorgen voor een permanente oplossing en de nodige overdracht.
 

Case 2: Hoe bieden we continuiteït?

De directie merkt dat de groei van de onderneming in gevaar komt doordat de processen, structuur en de medewerkers onvoldoende zijn voorbereid. Hierdoor beginnen de eerste scheuren zich te vertonen en raken de medewerkers overbelast. Bovendien zijn er wellicht mensen die ook niet meer mee kunnen. De directie besluit om externe hulp in te schakelen om dit proces beter te begeleiden en de nood-zakelijke maatregelen te treffen.
De oplossing: Kirala interim-management biedt zelfstandige professionals die de organisatie weer in de juiste positie kunnen krijgen door een aantal snelle ingrepen. Bovendien kan de directie buiten schot blijven indien een aantal minder populaire maatregelen dienen te worden genomen.
 

Case 3: Optimalisatie van logistiek, hoe dan?

De directie heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de mogelijkheden voor het optimaliseren van de logistiek binnen de onderneming. Met dit onderzoek als uitgangspunt wordt in projectvorm de voorbereiding voor de herinrichting van de logistiek nader uitgewerkt. Er is op dit moment echter geen specifieke kennis van aanwezig binnen de organisatie en bovendien kan er niemand voor worden vrijgemaakt doordat iedereen al tot over zijn oren in het werk zit.
De oplossing: Kirala interim-management heeft een groot netwerk en beschikt over specialisten die hierbij ons kunnen ondersteunen. Hij zal binnen enkele maanden de logistieke organisatie op orde hebben en direct aan ons (de directie) rapporteren. 

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV