Interim Management

Verandermanagement

Het is moeilijker om niet te veranderen dan om te veranderen. Toch is het voor organisaties vaak lastig om gericht en bewust aan te passen aan de wensen die worden gesteld door klanten. Of soms ook aan de wensen van interne klanten, zoals andere afdelingen.

 

Veranderen behoort tot de kerntaken van de bestuurders en managers. Er zijn echter van binnen en van buiten de organisatie evenzeer invloeden die het bewust en gericht aanpassen van de organisatie kunnen dwarsbomen. In sommige situatie is de veranderkracht door middel van ervaring, kennis en onafhankelijkheid van een interim-manager van grote waarde voor het slagen van de veranderaanpak.

 

De keuze voor een interim-manager kan in deze gevallen een uitstekende keuze zijn om met voortvarendheid veranderingsprocessen binnen uw organisatie te realiseren. Zo kunt u veel tijd winnen en geld besparen binnen uw organisatie.

 

Voorbeelden van verandermanagement:

Interesse in één van de diensten van Kirala?

Ik nodig u graag uit voor het maken van een, geheel vrijblijvende afspraak, om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden die Kirala u kan bieden te bespreken. Als u uw contactgegevens in onderstaand formulier invult, wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Nieuwsbrief
De laatste artikelen van Kirala in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deactro BV